tag:blogger.com,1999:blog-5324839072352629498.post5489154261538357456..comments2013-01-16T01:18:25.971-08:00Comments on A comerse o mundo: PARA CHINA VAMOS QUE NOS VAMOS!!!!!!!!DIANA GILhttp://www.blogger.com/profile/02581393730830596655noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5324839072352629498.post-41510082983608598092011-03-25T05:48:09.374-07:002011-03-25T05:48:09.374-07:00mimaaaaa!!!!!! Arg!!!!! "ancas de ra", b...mimaaaaa!!!!!! Arg!!!!! "ancas de ra", bueno será que eu sonche un tanto "especialita" con isto da comida jejejejeje.<br /><br />Pero a falta de rans, ben poden ser uns simples sapos ou tamén uns sapo-conchos ou incluso os típicos vermes, que unha vez na pota todo é proteínas jajajaja.cANAriahttps://www.blogger.com/profile/08182848318675636252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5324839072352629498.post-71801202261820137772011-03-24T15:04:48.972-07:002011-03-24T15:04:48.972-07:00!Que follón! Vai chegar a hora de sentarse a mesa ...!Que follón! Vai chegar a hora de sentarse a mesa e non dou cazado as ras para facer unha sarteñada das miticas "ancas de rana". Debe de ser que non están en temporada. Bos tranquilos que seguro que atopo unha solución.MARIOhttps://www.blogger.com/profile/07750131215041775009noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5324839072352629498.post-79312580797820174262011-03-24T12:54:35.856-07:002011-03-24T12:54:35.856-07:00Dos utensilios para comer xa nos ocupamos os anfit...Dos utensilios para comer xa nos ocupamos os anfitrions... así ninguen ten escusa de esquecerse.diegohttps://www.blogger.com/profile/01084954789523394296noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5324839072352629498.post-80253033165402605382011-03-24T01:33:14.613-07:002011-03-24T01:33:14.613-07:00Hola rapaces, isto está que arde!!! que fame teño ...Hola rapaces, isto está que arde!!! que fame teño xa. Ben, confirmo o dos rollitos primavera e retiro o arroz, era moito pero debín escribilo ó mediodía.<br /><br />Non vos olvidesdes dos palillos par comer!Laurahttps://www.blogger.com/profile/16375467337314305384noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5324839072352629498.post-6396884038693312802011-03-23T10:11:28.789-07:002011-03-23T10:11:28.789-07:00pois eu non atopo no arquivo do blog RUMBO A CHINA...pois eu non atopo no arquivo do blog RUMBO A CHINA a único que atopei de china e o arquivo que colgou Tere PARA CHINA VAMOS QUE NOS VAMOS¡¡¡ <br /><br />que por certo BEA E TERE, non se pode repetir¡¡¡¡ Haber organizadores,qué? <br /><br />SAÚDOS, MARIMariaccahttps://www.blogger.com/profile/09791690956710422966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5324839072352629498.post-81576454509911922462011-03-22T12:53:33.043-07:002011-03-22T12:53:33.043-07:00Creo que hay bastante confusión, por non opinar t...Creo que hay bastante confusión, por non opinar todos sobre a primeira noticia que xa estaba subida o blog dende o 27/02/2011 …<br /><br />RUMBO A CHINA ¡¡¡ <br /> <br />Trascribo o que opinaron outros menbros:<br /><br />Ir armando as maletas para este novo Desafio Gastronomico/Cultural ...<br /><br />Xa temos os Billetes de Avión reservados.<br /><br /> <br />Laura dijo... <br />Bueno, como xa temos claro o majar que imos preparar dende a capital china, vouno adiantando para que non mo quiten:<br />Rollitos primavera e arroz ó estilo Fun Li <br />11 de marzo de 2011 02:35 <br /><br /> bea dijo... <br />Bea, esta vez deixa os postres e deleitaranos con unha típica receita: "Fideos Chinos acompañados dun salteado de Polo e Verduras". <br />15 de marzo de 2011 12:22diegohttps://www.blogger.com/profile/01084954789523394296noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5324839072352629498.post-1847957910668309382011-03-22T12:16:54.888-07:002011-03-22T12:16:54.888-07:00bueno rapaces nos vamos a intentar preparar CERDO ...bueno rapaces nos vamos a intentar preparar CERDO AGRIDULCE <br />Esperemos que se pueda comer algo,nos vemos pronta.jose garciahttps://www.blogger.com/profile/07045386066746477521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5324839072352629498.post-76610413954650587962011-03-21T16:51:03.221-07:002011-03-21T16:51:03.221-07:00Acabo de votar un vistazo as recetas, creo que est...Acabo de votar un vistazo as recetas, creo que esta vez voume decantar por unha ensalada china con algas e salsa agridulce ou unha de verduras rehogadas al estilo chino, vamos que vai de vegetarianos para contrarestar a pasta e o arroz. <br /><br />por certo, tamen se me ocurren os rollitos de primavera, pero non sei si atoperei a masa de arroz para os rollitos... <br /><br />bueno vou seguir pensando, pero que pasa cos demáis nadie ten pensado facer de comer ou qué coño pasa¡¡¡¡ colgade as recestas, eu pensei que xa era a última pero lo que vexo, o que máis e o que menos non di nada, empezando polos anfitrións e rematando polos invitados, senón e por Tere, aquí non hai quen colge nada¡¡¡ a cabesa non para¡¡¡¡ mariLuis Davilahttps://www.blogger.com/profile/02395427715740521665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5324839072352629498.post-88042698052007817422011-03-18T04:58:36.628-07:002011-03-18T04:58:36.628-07:00jajajajajaja
O que consiga comer coas espichas de...jajajajajaja <br />O que consiga comer coas espichas de salqueiro xa está preparado para todo o demais, aí estiveches fino<br />jejejeje<br />Veña, a practicar <br /><br />PD: Igual lle tendes que mandar algunha espicha xa feita a estes do centro do pobo, que igual non saben o que é, nin unha espicha nin un salgueiro jejjejejecANAriahttps://www.blogger.com/profile/08182848318675636252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5324839072352629498.post-15403542015376905492011-03-17T12:35:04.913-07:002011-03-17T12:35:04.913-07:00Ten razon Ana, creo que xa non se admiten mais Fid...Ten razon Ana, creo que xa non se admiten mais Fideos Chinos.<br /><br />Con respecto os palillos IR PRATICANDO, aunque sea cunhas espichas de salgueiro ...diegohttps://www.blogger.com/profile/01084954789523394296noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5324839072352629498.post-32988993184480432862011-03-16T14:27:05.495-07:002011-03-16T14:27:05.495-07:00Tende coidado co azafrán non vaiades quedar amaril...Tende coidado co azafrán non vaiades quedar amarilliños coma chinos jejejeje. <br />Por se alguén o pensa, xa vos digo eu que sí que é certo, téñovos envexaaaaa!!!!!!!!!!<br /><br />Por faavoooooorrrrr, investigar ben o tema antes de montarvos a lo loco no avión, que seguro que os chinos comen algo máis ca pasta.<br /><br />E por suposto, quero vervos aplicando as vosas habilidades comendo con palillos chinos, así que inmortalizar ese momentazo para logo que poida criticarvos ou algo así jejejeje.cANAriahttps://www.blogger.com/profile/08182848318675636252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5324839072352629498.post-35714085184192958592011-03-15T14:07:57.011-07:002011-03-15T14:07:57.011-07:00häi nosotros vamos a hacer una receta super origin...häi nosotros vamos a hacer una receta super original "Arroz Oriental".Bea vete comprando palos chinos porque o comemos con las manos o prohibido tenedores... pues eso daros vidilla que queremos saber como nos vamos a poner o si hace falta llevar el bocata de casa jejejeje..... o el taper como en la italiana jejejejpatriciahttps://www.blogger.com/profile/13271621639416799193noreply@blogger.com