Hola rapaces, nerviosos?? Eu xa teño ganas de cenar como deus manda, jajja! Pola nosa parte imos preparar para o viaxe a Italia uns espaguetis carbonara(autenticos italianos)da man do chef Manu Jallejo e pizza traditional típica da region sur-oeste. Aniña, pra ti sacaremos fotos cos máximos píxeles posibles ;) Biquiños
buenas tardes italianis, comentarvos que eu vou elaborar para a degustacion do proximo sabado en ITALIA unos "Tallarines con almejas en salsa blanca" muuuummmmuuu que rico...
vone dia, jejejeje estoy en clases pero daseme meyor o ingles jejejejejejej, non digas nada mario....
tengo una receta para chuparos los dedos este proximo sabado "Risotto de Langostinos", mande a manuel con gafas y gallapan a Angola para que pesque langostinos tigre de los mejores del mescado, jejejejeje. espero que no se relaje en la playa porque si no ya os veo tomando risotto con palos de congrejo,,,,, jejejejejej. mi receta esta en sus manossss..........
bicos pa todos y comentaros que el la pagina rumbo.www los billetes de avion si los pillais hoy estan a 56€ rumbo a italia. nosotros ya los compramos.
Ola a todos. Este sábado estaba un pouco aburrida e decidín facer o meu postre. Ufffff! menos mal porque foi un verdadeiro FRACASO.Tivo que ir directamente para os porquiños. Tendo en conta isto, para o día grande elaborarei unha lasaña vegetariana e outro menú que será un pouco "sorpresa" (por si acaso). Espero que teñades xa as maletas medias feitas ou alomenos decidida a roupa que vades a meter nela. Un bico e espérovos sobre as 10 - 10:30 que será cando aterrize aproximadamente o avión en Italia.
Dado que en la pasada cena no se reconocío el verdadero merito de la receta elaborada por el chef Mario (colacao con leche), esta vez voy a apostar por una receta menos arriesgada y mas facíl de degustar por paladares poco hechos a la Alta Cuisine: MACCHERONI CON CHORISO
maccheroni con chouriso¡¡¡ non vos deixedes enganar sejuro que é un pouco de pan con chouriso¡¡¡ este Mario pensa que calquer cousa vale pa entrar na valoración dos mellores chefs¡¡¡ Mariñooo xa te podes espabilar a min no me enjañas, co do chouriso, xa me dixeche tod, veña home, currate unha receta e ponte as pilas si pretendes chegar o menos a aprendiz dos gradiosos cheff cos que algún dia o mellor, poderías chegar a competir,mmmm¡¡
Quero mostrar publicamente a miña indignación coa falta de criterio e profesionalidade que manifesta algún menbro deste blog, que facendo alarde dunha indudable "falta de inorancia" anda sembrando dúbidas dun típico plato italiano de tan complexa elaboración. Para disipar toda sombra de dúbidas, paso a detallar unha das múltiples recetas colgadas en internet:
Macarrones con chorizo y atún (receta Italiana) 22
07
2009
Ingredientes:
450 de macarrones, 110 g de chorizo, 1 pimiento rojo, 1 cebolla, 1 lata de atún al natural de aproximadamente 160 g, 1 bola de mozzarella (o sea 120 g) Queso rallado. Preparación:
1.Rehogar en una sartén, la cebolla picadita con el pimiento cortado en juliana y dejar que se haga durante 15 minutos sin que se queme a fuego suave. 2.Mientras tanto, cocer las pastas según indicación indicada en el paquete. 3.Cortar en cubitos el queso, el chorizo en rodajas y demigar el atún. 4.En una fuente de horno, engrasada ligeramente, disponer una fina capa de pasta, luego un poco de: mozzarella, atún, chorizo y la preparación de cebolla y pimientos y luego queso rallado. 5.Continuar asi hasta acabar con la pasta. 6.Por último añadir por encima queso rallado y hornear durante 45 minutos a 180º C (termostato 6). 7.Para que el gratinado quede jugoso, poner un papel de aluminio por encima durante la cocción en el horno. Ads by Google
Máquina para hacer pasta Accesorio para ravioli (opcional) 27,95 www.cofaconline.com
O enlace é o seguinte: http://shealf.wordpress.com/2009/07/22/macarronis-con-chorizo-y-atun-receta-italiana/
Bueno, bueno, bueno, bueno, pero qué anfitrións descoordinados, queredes que saljamos de ahí rodando coma bolas¡¡¡¡ que non se pode facer máis pasta, haber , xa temos arroz, xa temos pizza, xa temos dous tipos de pasta e ajora queredes facer outra mási de pasta¡¡¡ tanto que queríamso cea Italiana¡¡¡¡ vainos sair a pasta polas orellas, vamos a estar tres mese sin probar un spajeti¡¡¡ ay mimaaaaaaaaaa¡¡¡
bos días a todos, ¡a qué hora aterrizamos en Roma? Por certo, preparar unha cámra para o fotocall¡ nada pisar a alfombra vermella, apredate o flash¡¡¡¡ a todo pirispín imos aparecer¡¡¡
Mari decidiu preparar unha gustosa pasta presca a la Siciliana... iso e arriscar!!
ResponderEliminarEU inda con teño claro, pero vades a ser meus conejillos de indias jejejejeje. non vos preocupar levarei almax para todos jejejejej
ResponderEliminarBea xa o ten claro ... aposta por endulzarnos co postre típico Itialiano : << TIRAMISU >>
ResponderEliminarHola rapaces, nerviosos?? Eu xa teño ganas de cenar como deus manda, jajja!
ResponderEliminarPola nosa parte imos preparar para o viaxe a Italia uns espaguetis carbonara(autenticos italianos)da man do chef Manu Jallejo e pizza traditional típica da region sur-oeste.
Aniña, pra ti sacaremos fotos cos máximos píxeles posibles ;)
Biquiños
buenas tardes italianis, comentarvos que eu vou elaborar para a degustacion do proximo sabado en ITALIA unos "Tallarines con almejas en salsa blanca" muuuummmmuuu que rico...
ResponderEliminarummmmmmmmmmmm que rico
ResponderEliminarrico ricoooooo jejejejejeje bueno ata o sabado en italia que a ninguen se lle ocurra perder o avion
ResponderEliminarvone dia, jejejeje estoy en clases pero daseme meyor o ingles jejejejejejej, non digas nada mario....
ResponderEliminartengo una receta para chuparos los dedos este proximo sabado "Risotto de Langostinos", mande a manuel con gafas y gallapan a Angola para que pesque langostinos tigre de los mejores del mescado, jejejejeje. espero que no se relaje en la playa porque si no ya os veo tomando risotto con palos de congrejo,,,,, jejejejejej. mi receta esta en sus manossss..........
bicos pa todos y comentaros que el la pagina rumbo.www los billetes de avion si los pillais hoy estan a 56€ rumbo a italia. nosotros ya los compramos.
nos vemos en italia el sabado besosssss
Ola a todos. Este sábado estaba un pouco aburrida e decidín facer o meu postre. Ufffff! menos mal porque foi un verdadeiro FRACASO.Tivo que ir directamente para os porquiños. Tendo en conta isto, para o día grande elaborarei unha lasaña vegetariana e outro menú que será un pouco "sorpresa" (por si acaso).
ResponderEliminarEspero que teñades xa as maletas medias feitas ou alomenos decidida a roupa que vades a meter nela. Un bico e espérovos sobre as 10 - 10:30 que será cando aterrize aproximadamente o avión en Italia.
Dado que en la pasada cena no se reconocío el verdadero merito de la receta elaborada por el chef Mario (colacao con leche), esta vez voy a apostar por una receta menos arriesgada y mas facíl de degustar por paladares poco hechos a la Alta Cuisine: MACCHERONI CON CHORISO
ResponderEliminarmaccheroni con chouriso¡¡¡ non vos deixedes enganar sejuro que é un pouco de pan con chouriso¡¡¡ este Mario pensa que calquer cousa vale pa entrar na valoración dos mellores chefs¡¡¡ Mariñooo xa te podes espabilar a min no me enjañas, co do chouriso, xa me dixeche tod, veña home, currate unha receta e ponte as pilas si pretendes chegar o menos a aprendiz dos gradiosos cheff cos que algún dia o mellor, poderías chegar a competir,mmmm¡¡
ResponderEliminarQuero mostrar publicamente a miña indignación coa falta de criterio e profesionalidade que manifesta algún menbro deste blog, que facendo alarde dunha indudable "falta de inorancia" anda sembrando dúbidas dun típico plato italiano de tan complexa elaboración.
ResponderEliminarPara disipar toda sombra de dúbidas, paso a detallar unha das múltiples recetas colgadas en internet:
Macarrones con chorizo y atún (receta Italiana)
22
07
2009
Ingredientes:
450 de macarrones,
110 g de chorizo,
1 pimiento rojo,
1 cebolla,
1 lata de atún al natural de aproximadamente 160 g,
1 bola de mozzarella (o sea 120 g)
Queso rallado.
Preparación:
1.Rehogar en una sartén, la cebolla picadita con el pimiento cortado en juliana y dejar que se haga durante 15 minutos sin que se queme a fuego suave.
2.Mientras tanto, cocer las pastas según indicación indicada en el paquete.
3.Cortar en cubitos el queso, el chorizo en rodajas y demigar el atún.
4.En una fuente de horno, engrasada ligeramente, disponer una fina capa de pasta, luego un poco de: mozzarella, atún, chorizo y la preparación de cebolla y pimientos y luego queso rallado.
5.Continuar asi hasta acabar con la pasta.
6.Por último añadir por encima queso rallado y hornear durante 45 minutos a 180º C (termostato 6).
7.Para que el gratinado quede jugoso, poner un papel de aluminio por encima durante la cocción en el horno.
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Máquina para hacer pasta
Accesorio para ravioli (opcional) 27,95
www.cofaconline.com
O enlace é o seguinte:
http://shealf.wordpress.com/2009/07/22/macarronis-con-chorizo-y-atun-receta-italiana/
Bueno, bueno, bueno, bueno, pero qué anfitrións descoordinados, queredes que saljamos de ahí rodando coma bolas¡¡¡¡ que non se pode facer máis pasta, haber , xa temos arroz, xa temos pizza, xa temos dous tipos de pasta e ajora queredes facer outra mási de pasta¡¡¡ tanto que queríamso cea Italiana¡¡¡¡ vainos sair a pasta polas orellas, vamos a estar tres mese sin probar un spajeti¡¡¡
ResponderEliminaray mimaaaaaaaaaa¡¡¡
bos días a todos, ¡a qué hora aterrizamos en Roma?
ResponderEliminarPor certo, preparar unha cámra para o fotocall¡ nada pisar a alfombra vermella, apredate o flash¡¡¡¡ a todo pirispín imos aparecer¡¡¡