martes, 15 de marzo de 2011

PARA CHINA VAMOS QUE NOS VAMOS!!!!!!!!


estamos preparando o equipaxe para ir comprar alguns condimentos a la china,.... en fin deciros que os voy a deleitar con una receta chinisima "FIDEOS CHINOS VERMICELLI CON GAMBAS". espero que todo salga segun lo previsto y os chupeis los dedos, aviso este tipo de pasta es mas libiana, lo digo por el que aun este empachado, jejejejejeje

12 comentarios:

  1. häi nosotros vamos a hacer una receta super original "Arroz Oriental".Bea vete comprando palos chinos porque o comemos con las manos o prohibido tenedores... pues eso daros vidilla que queremos saber como nos vamos a poner o si hace falta llevar el bocata de casa jejejeje..... o el taper como en la italiana jejejej

    ResponderEliminar
  2. Tende coidado co azafrán non vaiades quedar amarilliños coma chinos jejejeje.
    Por se alguén o pensa, xa vos digo eu que sí que é certo, téñovos envexaaaaa!!!!!!!!!!

    Por faavoooooorrrrr, investigar ben o tema antes de montarvos a lo loco no avión, que seguro que os chinos comen algo máis ca pasta.

    E por suposto, quero vervos aplicando as vosas habilidades comendo con palillos chinos, así que inmortalizar ese momentazo para logo que poida criticarvos ou algo así jejejeje.

    ResponderEliminar
  3. Ten razon Ana, creo que xa non se admiten mais Fideos Chinos.

    Con respecto os palillos IR PRATICANDO, aunque sea cunhas espichas de salgueiro ...

    ResponderEliminar
  4. jajajajajaja
    O que consiga comer coas espichas de salqueiro xa está preparado para todo o demais, aí estiveches fino
    jejejeje
    Veña, a practicar

    PD: Igual lle tendes que mandar algunha espicha xa feita a estes do centro do pobo, que igual non saben o que é, nin unha espicha nin un salgueiro jejjejeje

    ResponderEliminar
  5. Acabo de votar un vistazo as recetas, creo que esta vez voume decantar por unha ensalada china con algas e salsa agridulce ou unha de verduras rehogadas al estilo chino, vamos que vai de vegetarianos para contrarestar a pasta e o arroz.

    por certo, tamen se me ocurren os rollitos de primavera, pero non sei si atoperei a masa de arroz para os rollitos...

    bueno vou seguir pensando, pero que pasa cos demáis nadie ten pensado facer de comer ou qué coño pasa¡¡¡¡ colgade as recestas, eu pensei que xa era a última pero lo que vexo, o que máis e o que menos non di nada, empezando polos anfitrións e rematando polos invitados, senón e por Tere, aquí non hai quen colge nada¡¡¡ a cabesa non para¡¡¡¡ mari

    ResponderEliminar
  6. bueno rapaces nos vamos a intentar preparar CERDO AGRIDULCE
    Esperemos que se pueda comer algo,nos vemos pronta.

    ResponderEliminar
  7. Creo que hay bastante confusión, por non opinar todos sobre a primeira noticia que xa estaba subida o blog dende o 27/02/2011 …

    RUMBO A CHINA ¡¡¡

    Trascribo o que opinaron outros menbros:

    Ir armando as maletas para este novo Desafio Gastronomico/Cultural ...

    Xa temos os Billetes de Avión reservados.


    Laura dijo...
    Bueno, como xa temos claro o majar que imos preparar dende a capital china, vouno adiantando para que non mo quiten:
    Rollitos primavera e arroz ó estilo Fun Li
    11 de marzo de 2011 02:35

    bea dijo...
    Bea, esta vez deixa os postres e deleitaranos con unha típica receita: "Fideos Chinos acompañados dun salteado de Polo e Verduras".
    15 de marzo de 2011 12:22

    ResponderEliminar
  8. pois eu non atopo no arquivo do blog RUMBO A CHINA a único que atopei de china e o arquivo que colgou Tere PARA CHINA VAMOS QUE NOS VAMOS¡¡¡

    que por certo BEA E TERE, non se pode repetir¡¡¡¡ Haber organizadores,qué?

    SAÚDOS, MARI

    ResponderEliminar
  9. Hola rapaces, isto está que arde!!! que fame teño xa. Ben, confirmo o dos rollitos primavera e retiro o arroz, era moito pero debín escribilo ó mediodía.

    Non vos olvidesdes dos palillos par comer!

    ResponderEliminar
  10. Dos utensilios para comer xa nos ocupamos os anfitrions... así ninguen ten escusa de esquecerse.

    ResponderEliminar
  11. !Que follón! Vai chegar a hora de sentarse a mesa e non dou cazado as ras para facer unha sarteñada das miticas "ancas de rana". Debe de ser que non están en temporada. Bos tranquilos que seguro que atopo unha solución.

    ResponderEliminar
  12. mimaaaaa!!!!!! Arg!!!!! "ancas de ra", bueno será que eu sonche un tanto "especialita" con isto da comida jejejejeje.

    Pero a falta de rans, ben poden ser uns simples sapos ou tamén uns sapo-conchos ou incluso os típicos vermes, que unha vez na pota todo é proteínas jajajaja.

    ResponderEliminar